Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor een presentatie, een congres, een besloten filmvoorstelling of een lezing? Wij beschikken over tien sfeervolle zalen in drie verschillende bioscopen met elk een eigen unieke uitstraling. Daarnaast beschikken wij op elke locatie over een ruime bar, waardoor ook het aanbieden van een borrel of een uitgebreide lunch bij uw evenement tot de mogelijkheden behoort. 

Bel 071-5123875 of mail jorgen@bioscopenleiden.nl

Trianon

Breestraat 31 Het Trianon Theater is de oudste bioscoop van Leiden. Het theater aan de Breestraat 31 werd op 19 augustus 1927 geopend voor publiek. Het bestond toen uit één grote zaal met balkon waar in totaal 900 gasten ontvangen konden worden. Het interieur was ontworpen door Jaap Gidding, die eerder al voor het Amsterdamse Tuschinski Theater ontworpen had. 

Het Trianon heeft in totaal 3 zalen beschikbaar voor de verhuur. Zaal 1 heeft 357 stoelen, zaal2 heeft 73 stoelen en zaal 3 heeft 87 stoelen. In totaal heeft Trianon 517 stoelen en een ruime foyer met cateringmogelijkheden.

prijzenoverzicht

Zaal Aantal stoelen Prijs
* Alle prijzen zijn exclusief btw. en exclusief eventuele filmhuur

Kijkhuis

Vrouwenkerksteeg 10 Het Kijkhuis (Vrouwenkerksteeg 10) is een sfeervol filmhuis met een arthouse uitstraling. Het Kijkhuis heeft 2 zalen die geschikt zijn voor evenementen met een huiselijke, warme sfeer. Zaal 1 heeft 118 stoelen en zaal 2 heeft 124 stoelen. In totaal heeft het Kijkhuis 242 zitplaatsen en een café met buitenlandse, speciale bieren en heerlijke koffie.

prijzenoverzicht

Zaal Aantal stoelen Prijs
* Alle prijzen zijn exclusief btw. en exclusief eventuele filmhuur

Lido

Steenstraat 39 Zeven jaar na de opening van Het Trianon Theater opende in 1934 ook Het Lido Theater zijn deuren. Het is daarmee, net als Trianon, een van de oudste nog bestaande bioscopen van het land. 

Lido heeft in totaal 5 zalen beschikbaar voor de verhuur. Zaal 1 heeft 257 stoelen, zaal 2 heeft 191 stoelen, zaal 3 heeft 80 stoelen, zaal 4 heeft 120 stoelen en zaal 5 heeft 126 stoelen. In totaal heeft Lido 774 stoelen en een ruime bar met cateringmogelijkheden

prijzenoverzicht

Zaal Aantal stoelen Prijs
* Alle prijzen zijn exclusief btw. en exclusief eventuele filmhuur

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen