SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

The-Theory-Of-Everything
Birdman
Foxcatcher
Turist
Wild

Uitgelicht

Chappie

Verwacht 05 maart 2015

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht.

American Sniper

Verwacht 05 maart 2015

In American Sniper, geregisseerd door Clint Eastwood, vertolkt Bradley Cooper de rol van Chris Kyle, de dodelijkste scherpschutter uit de geschiedenis van het Amerikaanse leger.


The Gunman

Verwacht 12 maart 2015

Een internationale spion moet zijn naam zuiveren, om te ontsnappen aan de organisatie waar hij ooit voor gewerkt heeft.

Whiplash

Verwacht 22 maart 2015

In samenwerking met het nieuwe Rhythm Groove and Bass Festival presenteert Het Kijkhuis de muziekfilm Whiplash.


Cineville

Trianon en Kijkhuis sluiten zich aan bij Cineville! Vanaf 2 oktober 2014 kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.  

Cinevillepas  
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig opwww.cineville.nl.  

Cineville.nl  
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.  

Cineville Live  

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen