SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Zwei-Leben
Boyhood
Fading-Gigolo
Bon-Dieu!

Uitgelicht

Lucy

Verwacht 24 juli 2014

Wanneer de studente Lucy (Scarlett Johansson) in het buitenland perongeluk betrokken raakt bij een gevaarlijke drugsdeal, ontdekt ze dat ergeen grenzen zijn aan haar intellectuele ontwikkeling en dat ze instaat is om steeds meer van haar hersencapaciteit te benutten. Zeverwerft daarbij ongelimiteerde krachten die haar veranderen in eengenadeloos wapen.

Hercules 3D

Verwacht 24 juli 2014

Dwayne Johnson is Hercules in de spectaculaire 3D actiefilm gebaseerd op de klassieke mythe.


Boyhood

Verwacht 24 juli 2014

Een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd.

The Purge: Anarchy

Verwacht 24 juli 2014

De New Founding Fathers of America nodigen je uit voor de jaarlijkse Zuivering. Bereid je voor op anarchie.


Open brief aan B en W en de gemeenteraad van Leiden

Uit een onderzoek uit 2004 zou zijn gebleken, dat er naast de bestaande bioscopen in de binnenstad nog een aanvullende (markt)ruimte is voor een bioscoopcomplex van 6 tot 8 zalen met 1400 - 2000 stoelen in het Stationsgebied. In dit onderzoek wordt de herontwikkeling van het stationsgebied  vergeleken met een aantal referentiegebieden die dit zouden uit wijzen.

Leiden International Film Festival

Het Leiden International Film Festival heeft het allemaal: voorpremières van over de hele wereld, jong filmtalent, lezingen, bijzondere locaties en natuurlijk feestjes. De afgelopen jaren was het iedere laatste week van oktober weer raak: 6 dagen, 150 producties, 8 locaties en bijna 25.000 bezoekers. 

De 8e editie van het LIFF vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 10 november 2013.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen