Programma nog niet bekend

Een speelweek loopt bij bioscopen altijd van donderdag tot en met de woensdag er op. Op maandagen wordt het programma voor de komende speelweek (donderdag t/m woensdag) bepaald. Het programma van de nieuwe speelweek kunt u elke maandag vanaf 15:00 hier vinden.

SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Youth-La-Giovinezza
The-Lobster
Le-Tout-Nouveau-Testament
Ice-And-The-Sky
The-End-of-the-Tour
Virgin-Mountain
El-Club
Kijkhuis-on-Demand-Presents%3a-The-Goodc-The-Bad-and-The-Ugly-Leonec-1966-

Uitgelicht

The Good Dinosaur 3D NL

Verwacht 25 november 2015

Pixar Animation Studios neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid.

El Club

Verwacht 26 november 2015

Vier ex-dienaren van God wonen samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden.
 


Burnt

Verwacht 26 november 2015

Bradley Cooper speelt rock 'n roll chef Adam Jones in het smaakvolle en sexy drama Burnt.
 

By The Sea

Verwacht 26 november 2015

By the Sea volgt een Amerikaanse schrijver genaamd Roland (Pitt) en zijn vrouw Vanessa (Jolie Pitt) die tijdens een huwelijkscrisis verblijven in een rustig en pittoresk resort aan de kust van Frankrijk in de jaren zeventig.
 


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.   

Cinevillepas   
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op www.cineville.nl.   

Cineville.nl   
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.   


KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen