3 oktoberviering

Gesloten i.v.m. 3 oktoberviering

3 oktoberviering

Gesloten i.v.m. 3 oktoberviering

3 oktoberviering

Gesloten i.v.m. 3 oktoberviering

Programma nog niet bekend

Een speelweek loopt bij bioscopen altijd van donderdag tot en met de woensdag er op. Op maandagen wordt het programma voor de komende speelweek (donderdag t/m woensdag) bepaald. Het programma van de nieuwe speelweek kunt u elke maandag vanaf 15:00 hier vinden.

SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Sneak-Preview
Finding-Dory-3D-NL
Suicide-Squad-3D
Ice-Age-5%3a-Collision-Course-3D-NL
Jason-Bourne
Meester-Kikker
Huisdiergeheimen-3D-NL
Mechanic%3a-Resurrection
Sausage-Party
The-Infiltrator
Blair-Witch
Nerve
The-Magnificent-Seven
Storks-3D-NL
Deepwater-Horizon
Don7t-Breathe
Miss-Peregrine7s-Home-for-Peculiar-Children-3D

Uitgelicht

Don't Breathe

Verwacht 29 september 2016

Horrorfilm over enkele vrienden die inbreken bij een rijke man, die ondanks zijn blindheid verre van hulpeloos blijkt te zijn.

Deepwater Horizon

Verwacht 29 september 2016

Actiethriller over het booreiland Deepwater Horizon in de Golf van Mexico dat in april 2010 explodeerde en de dappere mannen en vrouwen die vele levens aan boord redden tijdens de ergste olieramp in de Amerikaanse geschiedenis.


De Held

Verwacht 29 september 2016

Sara Silverstein is net met haar familie teruggekeerd uit LA. Ze is nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich machteloos en verpletterd. Dan wordt ze aangevallen door een vreemde man en komt haar vader plotseling te overlijden.

Weiner

Verwacht 29 september 2016

Heel wat politici hebben hun carrière zien ontsporen, maar zelden is dat zo uitgebreid en genadeloos gedocumenteerd als in het scherpzinnige en pijnlijk grappige Weiner.


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.  

Cinevillepas  
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op www.cineville.nl.  

Cineville.nl  
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.  

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen