SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Sneak-Preview
Finding-Dory-3D-NL
The-Legend-of-Tarzan-3D
Ice-Age-5%3a-Collision-Course-3D-NL
Jason-Bourne
Star-Trek-Beyond-3D
Meester-Kikker
Huisdiergeheimen-3D-NL
Bad-Moms
Finding-Dory-3D-OV
War-Dogs
Ben-Hur-3D
The-Shallows
Kubo-and-the-Two-Strings-3D-OV
The-Secret-Life-of-Pets-3D-OV
Kubo-en-het-magische-zwaard-3D

Uitgelicht

Kubo and the Two Strings 3D OV

Verwacht 24 augustus 2016

Kubo and the Two Strings is de nieuwe 3D animatie familie-avonturenfilm van de makers van Coraline, ParaNorman en De Boxtrollen dat zich afspeelt in een fantasierijk Japan.

Kubo en het magische zwaard 3D

Verwacht 24 augustus 2016

Kubo and the Two Strings is de nieuwe 3D animatie familie-avonturenfilm van de makers van Coraline, ParaNorman en De Boxtrollen dat zich afspeelt in een fantasierijk Japan.


Elvis & Nixon

Verwacht 25 augustus 2016

Op 21 december 1970 stond The King of Rock ’n Roll onaangekondigd op de stoep van het Witte Huis om de machtigste man ter wereld te ontmoeten: president Richard Nixon. Met het zeer urgente verzoek een officiële undercoverpositie bij de FBI aangesteld te krijgen.

Ben-Hur 3D

Verwacht 25 augustus 2016

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger.


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.  

Cinevillepas  
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op www.cineville.nl.  

Cineville.nl  
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.  

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen