SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Rio-2-3D-NL
Heksen-Bestaan-Niet
Oorlogsgeheimen
Hoe-Tem-je-een-Draak-2-3D-NL
The-Fault-in-Our-Stars
Step-Up-All-In-3D
Planes-2-3D-NL
Hercules-3D
Lucy
De-Dolle-Tweeling-3
Sex-Tape
The-Expendables-3
Let%27s-Be-Cops
Cuban-Fury
Ninja-Turtles-3D

Uitgelicht

Sin City: A Dame To Kill For

Verwacht 28 augustus 2014

In het langverwachte Sin City: A Dame to Kill For keren we terug naar de straten van de duistere stad.

Maps To The Stars

Verwacht 28 augustus 2014

De familie Weiss uit Hollywood bestaat uit Dr. Stafford Weiss; een psychotherapeut die zelfhulphandleidingen schrijft, zijn vrouw Cristina; manager van hun 13-jarige zoon, en hun dochter die onlangs vrijgelaten is uit een sanatorium waar ze werd behandeld voor criminele pyromanie.Into The Storm

Verwacht 28 augustus 2014

Into the Storm is een film van New Line Cinema en Village Roadshow Pictures over de rampzalige gevolgen van een tornado.

Chef

Verwacht 04 september 2014

In Chef, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jon Favreau neemt chef-kok Carl Casper (Favreau) plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles.


Leiden International Film Festival

Het Leiden International Film Festival heeft het allemaal: voorpremières van over de hele wereld, jong filmtalent, lezingen, bijzondere locaties en natuurlijk feestjes. De afgelopen jaren was het iedere laatste week van oktober weer raak: 6 dagen, 150 producties, 10 locaties en bijna 25.000 bezoekers. 

De 9e editie van het LIFF vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 9 november 2014.


Schoonmaker (m/v) gezocht.

Voor zowel de zaterdag- als de zondagochtend zoeken wij op korte termijn een schoonmaker (m/v) voor bioscoop Het Lido. Hoewel de functie in eerste instantie voor twee ochtenden in het weekend is, verwachten wij dat ook regelmatig invalwerk door de weeks aan bod zal komen. Kun je hard werken, ben je positief ingesteld en zoek je nog een leuke (bij)baan voor in het weekend, reageer dan op deze vacature door een email met een korte motivatie te sturen naar gideon@bioscopenleiden.nl.

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen