Programma nog niet bekend

Een speelweek loopt bij bioscopen altijd van donderdag tot en met de woensdag er op. Op maandagen wordt het programma voor de komende speelweek (donderdag t/m woensdag) bepaald. Het programma van de nieuwe speelweek kunt u elke maandag vanaf 15:00 hier vinden.

SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Sneak-Preview
Nature-3D
De-Boskampi%27s
Pitch-Perfect-2
Jurassic-World-3D
Spangas
Minions-NL-3D
Minions-OV-3D-Engelstalige-Versie-
Magic-Mike-XXL
Dope
Terminator%3a-Genisys-3D
She%27s-Funny-That-Way
Ant-Man-3D
Mission%3a-Impossible-Rogue-Nation
Paper-Towns

Uitgelicht

Dope

Verwacht 06 augustus 2015

Komische coming-of-agefilm waarin Malcolm een uitnodiging krijgt voor een underground feest, wat tot een avontuur leidt in de achterbuurten van L.A.

Hiroshima Mon Amour

Verwacht 06 augustus 2015

Naoorlogse klassieker waarin een Franse actrice (Emmanuelle Riva) in Hiroshima verliefd wordt op een Japanse architect (Eiji Okada), naar een scenario van Marguerite Duras.


The Fantastic Four

Verwacht 06 augustus 2015

Een nieuwe, eigentijdse verfilming van het langstlopende superheldenteam van Marvel.

Dark Places

Verwacht 06 augustus 2015

In Dark Places wordt Libby Day (Charlize Theron), die de brute moord op haar familie als kind overleefde, opnieuw geconfronteerd met de gebeurtenissen van die dag, als men de beruchte misdaad wil oplossen.


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.  

Cinevillepas  
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op www.cineville.nl.  

Cineville.nl  
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.  

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen