SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Rio-2-3D-NL
Heksen-Bestaan-Niet
Oorlogsgeheimen
The-Fault-in-Our-Stars
Planes-2-3D-NL
Lucy
De-Dolle-Tweeling-3
Sex-Tape
The-Guardians-Of-The-Galaxy-3D
Let%27s-Be-Cops
Maps-To-The-Stars
Sin-City%3a-A-Dame-To-Kill-For-3D
As-Above%2c-So-Below
Chef
Nena
The-November-Man
What-If
Deliver-Us-From-Evil
If-I-Stay
Pijnstillers

Uitgelicht

The Prince

Verwacht 18 september 2014

In deze bikkelharde actiethriller keert ex-crimineel Paul (Jason Patric) na jaren terug naar de onderwereld van New Orleans.

If I Stay

Verwacht 18 september 2014

Mia Hall (Chloe Grace Moretz) dacht altijd dat kiezen tussen een muziekopleiding aan Julliard of bij haar grote liefde Adam (Jamie Blackley) blijven, de moeilijkste beslissing van haar leven zou zijn. Maar wat een in eerste instantie een zorgeloos familie-uitje had moeten zijn, mondt uit in een tragedie die alles verandert.


Deliver Us From Evil

Verwacht 18 september 2014

In Deliver Us From Evil onderzoekt Ralph Sarchie (Eric Bana), een politieagent in New York, een aantal verontrustende en onverklaarbare misdrijven.

What If

Verwacht 18 september 2014

What If is een romantische komedie over twee vrienden die worstelen met de balans tussen vriendschap en liefde.


Leiden International Film Festival

Het Leiden International Film Festival heeft het allemaal: voorpremières van over de hele wereld, jong filmtalent, lezingen, bijzondere locaties en natuurlijk feestjes. De afgelopen jaren was het iedere laatste week van oktober weer raak: 6 dagen, 150 producties, 10 locaties en bijna 25.000 bezoekers. 

De 9e editie van het LIFF vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 9 november 2014.


Schoonmaker (m/v) gezocht.

Voor zowel de zaterdag- als de zondagochtend zoeken wij op korte termijn een schoonmaker (m/v) voor bioscoop Het Lido. Hoewel de functie in eerste instantie voor twee ochtenden in het weekend is, verwachten wij dat ook regelmatig invalwerk door de weeks aan bod zal komen. Kun je hard werken, ben je positief ingesteld en zoek je nog een leuke (bij)baan voor in het weekend, reageer dan op deze vacature door een email met een korte motivatie te sturen naar gideon@bioscopenleiden.nl.

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen