Programma nog niet bekend

Een speelweek loopt bij bioscopen altijd van donderdag tot en met de woensdag er op. Op maandagen wordt het programma voor de komende speelweek (donderdag t/m woensdag) bepaald. Het programma van de nieuwe speelweek kunt u elke maandag vanaf 15:00 hier vinden.

SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Wiplala
Gooische-Vrouwen-2
American-Sniper
Sneak-Preview
SpongeBob-3D%3a-Spons-Op-Het-Droge-3D-
Big-Hero-6-3D-NL
Paddington
Fifty-Shades-Of-Grey
Kingsman%3a-The-Secret-Service
Focus
Michiel-de-Ruyter
The-Gunman
Divergent-Series%3a-Insurgent-3D
Cinderella-NL-
Shaun-Het-Schaap%3a-De-Film
Cinderella-OV-
Fast-Furious-7
Fast-Furious-7-Men%27s-Night
Home-3D-NL

Uitgelicht

Fast & Furious 7 Men's Night

Verwacht 01 april 2015

Kom de premiere van Fast and the Furious 7 bekijken op onze eerste Men's Night! Bier is tijdens deze voorstelling 1 euro en wij zorgen ervoor dat er vanaf 20:00 bitterballen klaar staan!

Home 3D NL

Verwacht 01 april 2015

Als de aarde wordt veroverd door de Moefs, een buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe thuisplaneet, worden eerst alle mensen naar een andere locatie gebracht.


Bloed Zweet & Tranen

Verwacht 02 april 2015

Bloed, Zweet en Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van Andre Hazes.

Boychoir

Verwacht 02 april 2015

In de hartverwarmende feelgood film Boychoir belandt de 11-jarige Stett (Garret Wareing) op een muzikaal jongensinternaat in New Jersey, nadat hij zijn alleenstaande moeder verliest.


Cineville

Trianon en Kijkhuis sluiten zich aan bij Cineville! Vanaf 2 oktober 2014 kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.  

Cinevillepas  
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig opwww.cineville.nl.  

Cineville.nl  
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.  

Cineville Live  

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen