SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Rio-2-3D-NL
Heksen-Bestaan-Niet
Oorlogsgeheimen
The-Fault-in-Our-Stars
Dawn-Of-The-Planet-Of-The-Apes-3D
Planes-2-3D-NL
Lucy
De-Dolle-Tweeling-3
Sex-Tape
The-Expendables-3
The-Guardians-Of-The-Galaxy-3D
Let%27s-Be-Cops
Ninja-Turtles-3D
Into-The-Storm
Sin-City%3a-A-Dame-To-Kill-For-3D
As-Above%2c-So-Below
Chef

Uitgelicht

Studium Generale: The Vertigo Years

Verwacht 03 september 2014

Including a conversation with Dr. Philipp Blom (DPhil, Oxford), writer, journalist, speaker and broadcaster, author of The Vertigo Years: Europe, 1900-1914 and narrator of the documentary.

The Tale of the Princess Kaguya

Verwacht 04 september 2014

The Tale of Princess Kaguya is een geanimeerde interpretatie van het 10de-eeuwse Japanse sprookje 'Taketori monogatari', een van de oudste Japanse teksten.


A Most Wanted Man

Verwacht 04 september 2014

In A Most Wanted Man, gebaseerd op de bestseller van John le Carre, volgen we een Tsjetsjeense moslim die illegaal naar Hamburg vlucht. Al snel komen de autoriteiten achter zijn komst en die zijn vastbesloten uit te zoeken wie de man is.

Chef

Verwacht 04 september 2014

In Chef, geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jon Favreau neemt chef-kok Carl Casper (Favreau) plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles.


Leiden International Film Festival

Het Leiden International Film Festival heeft het allemaal: voorpremières van over de hele wereld, jong filmtalent, lezingen, bijzondere locaties en natuurlijk feestjes. De afgelopen jaren was het iedere laatste week van oktober weer raak: 6 dagen, 150 producties, 10 locaties en bijna 25.000 bezoekers. 

De 9e editie van het LIFF vindt dit jaar plaats van 31 oktober tot en met 9 november 2014.


Schoonmaker (m/v) gezocht.

Voor zowel de zaterdag- als de zondagochtend zoeken wij op korte termijn een schoonmaker (m/v) voor bioscoop Het Lido. Hoewel de functie in eerste instantie voor twee ochtenden in het weekend is, verwachten wij dat ook regelmatig invalwerk door de weeks aan bod zal komen. Kun je hard werken, ben je positief ingesteld en zoek je nog een leuke (bij)baan voor in het weekend, reageer dan op deze vacature door een email met een korte motivatie te sturen naar gideon@bioscopenleiden.nl.

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen