SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Sneak-Preview
Amongst-Friends
Down-to-Earth
Alone-in-Berlin
De-LEGO-Batman-Film-3D-NL
Beauty-and-the-Beast-3D
De-Smurfen-en-het-Verloren-Dorp-3D
Logan
Exhibition-on-Screen%3a-Van-Gogh%3a-A-New-Way-of-Seeing
Fast-Furious-8
Guardians-of-the-Galaxy-Vol.-2-3D
Moonlight
Hidden-Figures
Get-Out
A-United-Kingdom
Het-Verlangen
Ghost-in-the-Shell-3D
Going-in-Style
Lady-Macbeth
Their-Finest
Bibi-Tina%3a-jongens-tegen-de-meiden
The-Boss-Baby-3D-NL
Free-Fire
Een-week-exclusief-in-Het-Kijkhuis%3a-Hunt-For-The-Wilderpeople-2016-
Bram-Fischer
March-of-the-Penguins-2
The-Warriors-Gate
20th-Century-Women
The-Other-Side-of-Hope-Toivon-tuolla-puolen-
Hotel-de-grote-L
Voor-elkaar-gemaakt
The-Lost-City-of-Z
Django
El-ciudadano-ilustre
Unlocked
Song-to-Song

Uitgelicht

Eén week exclusief in Het Kijkhuis: Hunt For The Wilderpeople (2016)

Verwacht 04 mei 2017

Een van de grote favorieten van het Leiden International Film Festival, Hunt For The Wilderpeople, is gedurende één week te zien in Het Kijkhuis. Omdat de film niet in Nederland is uitgebracht, gaat dit om unieke vertoningen. De film is daarom ook alleen te zien zonder Nederlandse ondertiteling.

Django

Verwacht 04 mei 2017

1943, het door Nazi-Duitsland bezette Parijs. De briljante, zorgeloze jazzgitarist Django Reinhardt is op het hoogtepunt van zijn roem en speelt in de grootste zalen van de stad.


El ciudadano ilustre

Verwacht 04 mei 2017

De Argentijnse schrijver en Nobelprijswinnaar voor Literatuur, Daniel Montovani, woont al ruim 30 jaar in Madrid. Hij heeft weinig met publieke optredens en weigert dan ook systematisch in te gaan op de talloze uitnodigingen die hem vanuit heel de wereld worden toegestuurd.

Unlocked

Verwacht 04 mei 2017

Een CIA-agent verschaft zonder het te weten informatie aan terroristen en moet vervolgens in een race tegen de klok een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.     

Cinevillepas     
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op  http://cineville.nl/pas.
Cineville.nl     
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.   

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen