Programma nog niet bekend

Een speelweek loopt bij bioscopen altijd van donderdag tot en met de woensdag er op. Op maandagen wordt het programma voor de komende speelweek (donderdag t/m woensdag) bepaald. Het programma van de nieuwe speelweek kunt u elke maandag vanaf 15:00 hier vinden.

SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Monsieur-Chocolat
Eye-in-the-Sky
Angry-Birds%3a-De-film-3D
The-Nice-Guys
Midnight-Special
Remember
Angry-Birds-3D-OV
Louis-Theroux%3a-My-Scientology-Movie
X-Men%3a-Apocalypse-3D
Zootropolis-2D-NL
Strike-a-Pose

Uitgelicht

Strike a Pose

Verwacht 25 mei 2016

Strike a Pose is een aangrijpende film over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent.
 

Noma - My Perfect Storm

Verwacht 25 mei 2016

Het verhaal van de chef die een culinaire revolutie ontketende in de gastronomische wereld.       
 


Are We Alone

Verwacht 26 mei 2016

Are We Alone is een film over de zoektocht naar leven buiten Aarde. Hoe ontstaan planeten? Als er daarginds leven is, hoe merken we dat dan? Kun je de oersoep tussen de sterren namaken in het lab, en wat gebeurt er in die kosmische keuken? Moeten we ons zorgen maken over buitenaardse wezens of juist niet? Wat doen we als er een vreemd signaal opgevangen wordt?

Alice Through The Looking Glass 3D

Verwacht 26 mei 2016

In Disney Alice Through The Looking Glass komen de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol’s Alice in Wonderland opnieuw tot leven in een spectaculair avontuur.


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.   

Cinevillepas   
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op http://cineville.nl/pas.    

Cineville.nl   
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.   

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen