SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Hoe-Tem-je-een-Draak-2-3D-NL
Zwei-Leben
Hercules-3D
Fading-Gigolo
The-Homesman
A-Thousand-Times-Good-Night
Helium
De-Kleine-Nicolaas-Gaat-Op-Vakantie
De-Poel

Uitgelicht

Sex Tape

Verwacht 07 augustus 2014

Vroeger hadden Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken.

And So It Goes

Verwacht 07 augustus 2014

In And So It Goes speelt Michael Douglas een onvriendelijke makelaar wiens leven in een chaos verandert wanneer zijn zoon hem plotseling opzadelt met een kleindochter van wie hij het bestaan niet wist.


Let's Be Cops

Verwacht 14 augustus 2014

De ultieme politiefilm over politiemannen die geen politiemannen zijn..

The Guardians Of The Galaxy 3D

Verwacht 14 augustus 2014

In Marvels Guardians of the Galaxy wordt jacht gemaakt op ruimte-avonturier Peter Quill, die een bol heeft gestolen waar een verraderlijke slechterik zijn zinnen op heeft gezet.


Open brief aan B en W en de gemeenteraad van Leiden

Uit een onderzoek uit 2004 zou zijn gebleken, dat er naast de bestaande bioscopen in de binnenstad nog een aanvullende (markt)ruimte is voor een bioscoopcomplex van 6 tot 8 zalen met 1400 - 2000 stoelen in het Stationsgebied. In dit onderzoek wordt de herontwikkeling van het stationsgebied  vergeleken met een aantal referentiegebieden die dit zouden uit wijzen.

Leiden International Film Festival

Het Leiden International Film Festival heeft het allemaal: voorpremières van over de hele wereld, jong filmtalent, lezingen, bijzondere locaties en natuurlijk feestjes. De afgelopen jaren was het iedere laatste week van oktober weer raak: 6 dagen, 150 producties, 8 locaties en bijna 25.000 bezoekers. 

De 8e editie van het LIFF vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 10 november 2013.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen