Demain tout commence


  Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust vanFrankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin(Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt envertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria.

  Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug… 

  English

  Samuel parties hard in the Marseille area of France and is awoken one morning by a woman carrying a baby she claims is his. She drives off leaving him with a wailing infant; he gives chase to London where he finds work and raises Gloria by himself. 
  Regisseur
  Hugo Gélin

  Acteurs
  Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Gloria Colston, Ashley Walters

  Genre
  Komedie

  Duur
  117 minuten

  Gesproken taal
  Frans, Engels

  Taal ondertiteling
  Nederlands

  Kosten
  € 9 per kaartje


  Filmagenda

  Vrijdag
  31 maart
  Zondag
  02 april
  Dinsdag
  04 april
  Woensdag
  05 april

  KOOP JE TICKETS ONLINE

  Maak hier een account aan
  Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen