Fifty Shades Darker


Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James.

Ana en Christian zijn uit elkaar en Ana neemt een nieuwe baan aan als assistente van uitgever Jack Hyde. Ze mist Christian echter zo erg dat ze niet kan eten, gewicht verliest en niet normaal functioneert. Tijdens een expositie ontmoeten zij elkaar echter weer en de vonk slaat weer over. Al snel ergert Christian zich aan Hyde en tracht hem in alles dwars te zitten, zeer tegen de zin van Ana.

English
While Christian wrestles with his inner demons, Anastasia must confront the anger and envy of the women who came before her. 

Onder de 16 jaar, geen toegang
Volgens de wet krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. 

Bij films met de overige leeftijdgrenzen worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.
Regisseur
James Foley

Acteurs
Dakota Johnson, Jamie Dornan, Tyler Hoechlin

Genre
Romantiek

Duur
117 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje

Kosten Student (ma t/m do)
€ 7 per kaartje


Filmagenda

Vandaag
30 maart
Vrijdag
31 maart
Zaterdag
01 april
Zondag
02 april
Maandag
03 april
Dinsdag
04 april
Woensdag
05 april

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen