De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. 

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe. Een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen. De hoofdrol is voor Oscarwinnares Natalie Portman (Black Swan, Closer) en de regie is in de handen van de veelgeprezen cineast Pablo Larraín, die eerder hoge ogen gooide met No (2012) en binnenkort ook Neruda (2016) op het grote publiek loslaat.

English

Following the assassination of President John F. Kennedy, First Lady Jacqueline Kennedy fights through grief and trauma to regain her faith, console her children, and define her husband's historic legacy.
Regisseur
Pablo Larraín

Acteurs
Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig, John Hurt

Genre
Biopic

Duur
100 minuten

Gesproken taal
Engels, Spaans

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje

Kosten Student (ma t/m do)
€ 7 per kaartje


Filmagenda

Vandaag
30 maart
Vrijdag
31 maart
Zaterdag
01 april
Zondag
02 april
Maandag
03 april
Dinsdag
04 april
Woensdag
05 april

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen