De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk ‘In Moonlight Black Boys Look Blue’ van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm. De hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali (House of Cards), Trevante Rhodes (Westworld), André Holland (Selma) en Naomie Harris (Spectre, Skyfall). Moonlight is lovend onthaald door de internationale pers en wordt gezien als grote kanshebber voor een Oscarnominatie. Moonlight is 21 oktober zeer succesvol in release gegaan in Amerika.

English
A young man deals with his dysfunctional home life and comes of age in Miami during the "War on Drugs" era. The story of his struggle to find himself is told across three defining chapters in his life as he experiences the ecstasy, pain, and beauty of falling in love while grappling with his own sexuality.
Regisseur
Barry Jenkins

Acteurs
Mahershala Ali, Ashton Sanders, Naomie Harris

Genre
Drama

Duur
110 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje

Kosten Student (ma t/m do)
€ 7 per kaartje


Filmagenda

Vandaag
30 maart
Vrijdag
31 maart
Zondag
02 april
Dinsdag
04 april
Woensdag
05 april

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen