Deze spannende en opwindende liefdesthriller van meesterlijke regisseur Park Chan-Wook (Oldboy, Stroker) is geïnspireerd op de bestseller Vingervlug (Fingersmith) van de Britse schrijfster Sarah Waters.

Deze spannende en opwindende liefdesthriller van meesterlijke regisseur Park Chan-Wook (OLDBOY, STROKER) is geïnspireerd op de bestseller Vingervlug (Fingersmith) van de Britse schrijfster Sarah Waters. Korea, jaren ‘30, tijdens de Japanse kolonisatie. Een jonge vrouw (Sookee) is aangenomen als dienstmeisje door een rijke Japanse erfgename (Hideko). Zij leeft op een groot landgoed, afgesloten van de buitenwereld en in de macht van een tirannieke oom, die met haar wil trouwen. Maar Sookee heeft een geheim. Met de hulp van een oplichter, die zich uitgeeft voor een Japanse graaf, zijn er andere plannen voor Hideko… Park Chan-Wook is bekend van de veelgeprezen film Oldboy (2003), waarmee hij onder andere op het filmfestival van Cannes de juryprijs won. Zijn vorige film was de Engelstalige Stoker (2013) met Mia Wasikowska, Nicole Kidman en Matthew Goode. The Handmaiden was genomineerd voor een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes 2016 en geselecteerd voor het International Film Festival Rotterdam 2017.

English

1930s Korea, in the period of Japanese occupation, a new girl (Sookee) is hired as a handmaiden to a Japanese heiress (Hideko) who lives a secluded life on a large countryside estate with her domineering Uncle (Kouzuki). But the maid has a secret. She is a pickpocket recruited by a swindler posing as a Japanese Count to help him seduce the Lady to elope with him, rob her of her fortune, and lock her up in a madhouse. The plan seems to proceed according to plan until Sookee and Hideko discover some unexpected emotions. 
Regisseur
Park Chan-Wook

Acteurs
Jung-Woo Ha, Min-Hee Kim, Jin-woong Jo

Genre
Drama

Duur
141 minuten

Gesproken taal
Koreaans, Japans

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje

Kosten Student (ma t/m do)
€ 7 per kaartje


Filmagenda

Vandaag
24 februari
Zaterdag
25 februari
Zondag
26 februari
Maandag
27 februari
Dinsdag
28 februari

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen