SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Un-sac-de-billes
Made-in-Italy%3a-L7avventura-1960-
Made-in-Italy%3a-Luchino-Visconti
Song-to-Song
I-Am-Not-Your-Negro
Un-sac-de-billes
Little-Men
The-Teacher
The-Sense-of-an-Ending
Souvenir
La-Chana
Kijkhuis-on-Demand-Presents%3a-The-Tree-of-Life
A-Bras-Ouverts
Ascent

Uitgelicht

Kijkhuis on Demand Presents: The Tree of Life

Verwacht 30 mei 2017

Kijkhuis On Demand is een maandelijkse filmavond waarbij jullie mogen kiezen welke film wij vertonen. De voorstelling is elke laatste dinsdag van de maand om 21:00 in Het Kijkhuis. Twee weken van tevoren wordt de winnende filmtitel bekend gemaakt. The Tree of Life heeft deze contest gewonnen na een nek-aan-nekrace met Badlands. We vertonen de film zonder ondertiteling. 

Baywatch

Verwacht 01 juni 2017

Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. De bioscoopuitvoering van de serie die op het hoogtepunt van haar roem de best bekeken tv-serie ter wereld was.


Souvenir

Verwacht 01 juni 2017

Isabelle Huppert schittert in de rol van fabriekarbeidster die door een romance met een jonge bokser haar verloren gegane zangcarrière weer oppakt.

La Chana

Verwacht 01 juni 2017

La Chana geeft een inkijkje in het hart en de ziel van de zigeunerdanseres als ze na twee decennia voor één keer terugkeert op het podium.


Cineville: zo vaak als je wil naar de film voor € 19,95 per maand

Ook bij Kijkhuis/Trianon ga je met de Cinevillepas zo vaak als je wil naar de film. Voor € 19,95 per maand krijg je onbeperkt toegang tot al onze reguliere films, voorpremieres en sneak previews. De Cinevillepas is geldig in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot een heleboel filmfestivals, zoals het Leiden International Film Festival, Imagine, Holland Animation Film Festival, Go Short en Movies that Matter. De Cinevillepas bestel je via de website van Cineville en is dan (als je wil) direct geldig. Zo kun je dezelfde dag nog bij ons naar de film.

OVER CINEVILLE

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in meer dan 40 filmtheaters en bioscopen door heel Nederland, voor maar € 19,95 per maand. Voor 3D-films betaal je bij ons een kleine toeslag van € 1,-.

Op Cineville.nl vind je de agenda van alle aangesloten filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

CINEVILLEPAS

Je bestelt je pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je dezelfde dag nog naar de film kan. Je echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. Je bestelt je pas altijd voor in elk geval 4 maanden, daarna is 'ie per maand opzegbaar.

Ook leuk: met je Cinevillepas krijg je 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto (in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden, Zwolle en Deventer).

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen