Elvis & Nixon

  Verwacht 17 augustus 2017
  Op 21 december 1970 stond The King of Rock ’n Roll onaangekondigd op de stoep van het Witte Huis om de machtigste man ter wereld te ontmoeten: president Richard Nixon.

  Met het zeer urgente verzoek een officiële undercoverpositie bij de FBI aangesteld te krijgen. Hij was toch zeker de aangewezen persoon om ze te helpen bij hun strijd tegen drugs?! Wat volgt is een hysterische race tegen de klok om de spontane bijeenkomst naar ieders wens te kunnen laten verlopen. Dit surreële moment in de Amerikaanse geschiedenis vond plaats toen beide namen nog niet synoniem stonden voor tragedie en corruptie in een tijd dat de Amerikanen zowel een King als President hadden. De legendarische ontmoeting van deze twee grootheden werd destijds vastgelegd en is nog altijd de meest opgevraagde foto van het Nationale Archief.

  English

  The untold true story behind the meeting between Elvis Presley, the King of Rock 'n Roll, and President Richard Nixon, resulting in this revealing, yet humorous moment immortalized in the most requested photograph in the National Archives.

  Regisseur
  Liza Johnson

  Acteurs
  Michael Shannon, Kevin Spacey, Johnny Knoxville, Alex Pettyfer, Colin Hanks

  Genre
  Komedie

  Duur
  87 minuten

  Filmagenda

  Zondag
  20 augustus
  Maandag
  21 augustus
  Dinsdag
  22 augustus
  Woensdag
  23 augustus

  Meer verwacht

  A Mindful Choice

  Verwacht 22 augustus 2017

  Op veler verzoek nog één keer te zien in Het Kijkhuis! 

  Men's Night: Terminator 2: Judgment Day 3D

  Verwacht 23 augustus 2017

  We hebben voor de nieuwste editie van onze Men's Night gekozen voor een regelrechte klassieker! Terminator 2: Judgment Day, de zeer succesvolle blockbuster van James Cameron met Arnold Schwarzenegger uit 1991, keert dit jaar namelijk terug in de bioscoop IN 3D. Wij vertonen hem tijdens onze Men's Night 1 dag voor de officiële release!


  Shot Caller

  Verwacht 24 augustus 2017

  Het perfecte leven van Jacob staat plotseling op zijn kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt.

  The Dark Tower

  Verwacht 24 augustus 2017

  Revolverheld Roland Deschain (Idris Elba) zoekt een woestijnachtig landschap af op zoek naar The Dark Tower, in de hoop dat hij hiermee zijn met uitsterven bedreigde wereld kan redden.


  KOOP JE TICKETS ONLINE

  Maak hier een account aan
  Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen