Kijkhuis on Demand: Interview with the Vampire te zien in Leiden

Kijkhuis on Demand: Interview with the Vampire

Verwacht 28 november 2017


Kijkhuis On Demand is een maandelijkse filmavond waarbij jullie mogen kiezen welke film wij vertonen. Dit keer ging de strijd tussen THE SILENCE OF THE LAMBS (1991) versus INTERVIEW WITH THE VAMPIRE (1994). Jullie hebben van je laten horen en met een overweldigende meerderheid van 39 tegen 36 stemmen is INTERVIEW WITH THE VAMPIRE de winnaar geworden. 

 INTERVIEW WITH THE VAMPIRE (Jordan, 1994)

 

Weduwnaar Louis (Brad Pitt) wordt door vampier Lestat (Tom Cruise) benaderd met een aanbod voor onsterfelijkheid. Eeuwen later vertelt Louis aan een journalist over zijn leven als vampier. Ook twaalfjarige Kirsten Dunst doet mee in één van de populairste films van de nineties.

Regisseur


Acteurs


Genre
Special

Duur
123 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje


Filmagenda

dinsdag
28 november

Meer verwacht

Thank You for Your Service

Verwacht 22 november 2017

In Thank You For Your Service keren drie militairen terug van hun missie in Irak.


Battle of the Sexes

Verwacht 22 november 2017

De zinderende tenniswedstrijd in 1973 tussen de nummer één van de wereld Billie Jean King (Emma Stone) en ex-kampioen en notoire ritselaar Bobby Riggs (Steve Carell) werd bestempeld als de ‘Battle of the Sexes’. Het werd het meest bekeken sportevenement allertijden.Escape Room

Verwacht 23 november 2017

Om zijn 30e verjaardag te vieren neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere bevriende stellen mee naar de nieuwste Escape Room. De groep wordt in een kamer opgesloten en terwijl de tijd wegtikt moeten ze allerlei cryptische raadsels en puzzels oplossen om eruit te komen. Maar al snel hebben ze door dat er iets niet in de haak is.


An Inconvenient Truth 2

Verwacht 23 november 2017

Het klimaat verandert, de waarheid niet.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen