Retour en Bourgogne


Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst. Klapisch laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.

We schenken zolang deze film bij ons vertoond wordt twee prachtige wijnen uit de Bourgogne van wijnwinkel la Bordelaise. Daarnaast organiseert Bordelaise zondag 16 juli vanaf 20:00 een proeverij in de bar van Het Kijkhuis.
Regisseur
Cédric Klapisch

Acteurs
Pio Marmaï, François Civil, Jean-Marc Roulot, Ana Girardot, María Valverde

Genre
Drama

Duur
114 minuten

Gesproken taal
Frans

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje


Filmagenda

Maandag
21 augustus
Woensdag
23 augustus

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen