SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Sneak-Preview
Beauty-and-the-Beast-3D
De-Smurfen-en-het-Verloren-Dorp-3D
Fast-Furious-8
Guardians-of-the-Galaxy-Vol.-2-3D
Baywatch
A-Dog7s-Purpose
Get-Out
The-Boss-Baby-3D-NL
King-Arthur%3a-The-Legend-of-The-Sword-3D
Hotel-de-grote-L
Snatched

Uitgelicht

Kijkhuis on Demand Presents: The Tree of Life

Verwacht 30 mei 2017

Kijkhuis On Demand is een maandelijkse filmavond waarbij jullie mogen kiezen welke film wij vertonen. De voorstelling is elke laatste dinsdag van de maand om 21:00 in Het Kijkhuis. Twee weken van tevoren wordt de winnende filmtitel bekend gemaakt. The Tree of Life heeft deze contest gewonnen na een nek-aan-nekrace met Badlands. We vertonen de film zonder ondertiteling. 

Baywatch

Verwacht 01 juni 2017

Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. De bioscoopuitvoering van de serie die op het hoogtepunt van haar roem de best bekeken tv-serie ter wereld was.


Souvenir

Verwacht 01 juni 2017

Isabelle Huppert schittert in de rol van fabriekarbeidster die door een romance met een jonge bokser haar verloren gegane zangcarrière weer oppakt.

La Chana

Verwacht 01 juni 2017

La Chana geeft een inkijkje in het hart en de ziel van de zigeunerdanseres als ze na twee decennia voor één keer terugkeert op het podium.


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.  

Cinevillepas  
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op www.cineville.nl.  

Cineville.nl  
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.  

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen