Programma nog niet bekend

Een speelweek loopt bij bioscopen altijd van donderdag tot en met de woensdag er op. Op maandagen wordt het programma voor de komende speelweek (donderdag t/m woensdag) bepaald. Het programma van de nieuwe speelweek kunt u elke maandag vanaf 15:00 hier vinden.

SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Sinterklaas-en-de-Vlucht-door-de-Lucht
Sneak-Preview
Johnny-English-Strikes-Again
Elvy7s-Wereld%3a-So-Ibiza!
A-Star-is-Born
Smallfoot-3D-NL
Superjuffie
First-Man
Halloween
Bohemian-Rhapsody
The-Nutcracker-The-Four-Realms-3D
Overlord
Destination-Wedding
Widows
Robin-Hood
Kleuterbios%3a-Buurman-Buurman-Winterpret

Uitgelicht

Widows

Verwacht 22 november 2018

Van de Oscarwinnende regisseur Steve McQueenn en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie.


Robin Hood

Verwacht 22 november 2018Mary Shelley

Verwacht 22 november 2018

Ze zal voor altijd herinnerd worden als de vrouw die Frankenstein bedacht. Maar het levensverhaal van Mary Shelley – en de schepping van haar onsterfelijke monster – is misschien wel net zo buitengewoon als haar fantasie.

American Pie

Verwacht 22 november 2018

Smakeloos of geniaal? Oordeel zelf in de Red Carpet Lounge.Altijd als eerste op de hoogte
Maximaal 1x per week
Laatste nieuws Bioscopen Leiden

Nieuwsbrief Schrijf je in!Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.  

Cinevillepas  
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op www.cineville.nl.  

Cineville.nl  
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.  

KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen