SNEL BESTELLEN

Snel bestellen

Sneak-Preview
Wonder-Woman-3D
Dunkirk
War-For-The-Planet-Of-The-Apes-3D
Spider-Man%3a-Homecoming-3D
Baywatch
Valerian-and-the-City-of-a-Thousand-Planets-3D
The-Boss-Baby-3D-NL
Baby-Driver
Goodfellas-Scorsese-1990-
Girls-Night-Out
Pirates-of-the-Caribbean%3a-Salazar7s-Revenge-3D
Verschrikkelijke-Ikke-3-3D-NL
Sage-Femme
Ladies-Night%3a-Girls-Night-Out
Wakefield
1005-Coco
La-fille-de-Brest
Viceroy7s-House
Retour-en-Bourgogne
Une-Vie
Sing-Song
Louise-en-hiver
Wish-Upon
Despicable-Me-3-3D-Engelstalige-Versie-
Cars-3-3D-NL
Rock7n-Roll
Brandweerman-Sam%3a-UFO-Alarm
Nocturama
Bigfoot-Junior-3D-NL
Beyond-the-Mountains-and-Hills

Uitgelicht

Goodfellas (Scorsese 1990)

Verwacht 24 juli 2017

We vertonen in juli drie klassiekers van de hand van regisseur Martin Scorsese in Het Trianon. We beginnen op 10-7 met Taxi Driver, gevolgd door Raging Bull (17-7) en Goodfellas (24-7). 

Valerian and the City of a Thousand Planets 3D

Verwacht 26 juli 2017

Valerian is gebaseerd op het gelijknamige populaire Franstalige stripboek dat in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het verhaal werd in 1967 geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres en gaat over een ruimte- en tijdreizende agent.


Ladies Night: Girls Night Out

Verwacht 26 juli 2017

Het is weer tijd voor een Ladies Night bij het Trianon Theater! Op woensdag 26 juli vertonen wij de voorpremière van Girls Night Out met Scarlett Johansson.

Bigfoot Junior 3D NL

Verwacht 26 juli 2017

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! 


Cineville

Trianon en Kijkhuis hebben zich aangesloten bij Cineville! Vanaf nu kan je met je Cinevillepas onbeperkt naar de film in deze twee filmtheaters in Leiden.     

Cinevillepas     
Met je Cinevillepas ga je altijd en overal naar de beste films in ruim 30 theaters door heel Nederland voor maar €19 per maand. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas je tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je koopt je pas eenvoudig op  http://cineville.nl/pas.
Cineville.nl     
Cineville.nl is dé website voor alle filmliefhebbers. Je vindt er in één handig overzicht welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en onze live-evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews. Cineville.nl is je online gids in de wereld van film. Ook op je telefoon.   

KOOP JE TICKETS ONLINE

Maak hier een account aan
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen