Vier film en feest in de Red Carpet Lounge met Niemand in de Stad en meer!Let op: deze vertoning vindt plaats in de Red Carpet Lounge, Stationsweg 31-33.

 

Op 28 september kijkt Nederland op tien locaties naar Niemand in de Stad, het speelfilmdebuut van Michiel van Erp. In Leiden is dat in de Red Carpet Lounge! Bij de vertoning is actrice Sofie Porro aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook is er live muziek en na afloop een groot feest met beer pong en pitchers bier. 

Programma:

19:30u Deuren open, live muziek

20:30u Start film

22:15u Q&A met Sofie Porro

22:30u Feest!

Niemand in de Stad

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn. Niemand in de Stad is het speelfilmdebuut van regisseur Michiel van Erp en is op 27 september de openingsfilm van het Nederlands Film Festival.

Regisseur
Michiel van Erp

Acteurs
Jonas Smulders, Minne Koole, Sofie Porro, Julia Akkermans, Chris Peters, Anneke Blok, Hans Kesting, Ariane Schluter, Gijs de Lange, Jaqueline Blom, Kim Feenstra, Huub van der Lubbe

Genre
special

Duur
102 minuten

Gesproken taal
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje


Filmagenda

vrijdag
28 september

Meer verwacht

Kijkhuis on Demand: Moulin Rouge!

Verwacht 25 september 2018

Spectacular, spectacular: jullie hebben gekozen voor Moulin Rouge!


Elvy’s Wereld: So Ibiza!

Verwacht 26 september 2018

Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet.


Expat Cinema: Dogman

Verwacht 26 september 2018

Welcome to Expat Cinema: the best films from all over the world with English subtitles.


The House With A Clock In Its Walls

Verwacht 27 september 2018

De nieuwe magische film van Amblin studio’s, vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen