Vier film en feest in de Red Carpet Lounge met Niemand in de Stad en meer!Let op: deze vertoning vindt plaats in de Red Carpet Lounge, Stationsweg 31-33.

 

Op 28 september kijkt Nederland op tien locaties naar Niemand in de Stad, het speelfilmdebuut van Michiel van Erp. In Leiden is dat in de Red Carpet Lounge! Bij de vertoning is actrice Sofie Porro aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook is er live muziek en na afloop een groot feest met beer pong en pitchers bier. 

Programma:

19:30u Deuren open, live muziek

20:30u Start film

22:15u Q&A met Sofie Porro

22:30u Feest!

Niemand in de Stad

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn. Niemand in de Stad is het speelfilmdebuut van regisseur Michiel van Erp en is op 27 september de openingsfilm van het Nederlands Film Festival.

Regisseur
Michiel van Erp

Acteurs
Jonas Smulders, Minne Koole, Sofie Porro, Julia Akkermans, Chris Peters, Anneke Blok, Hans Kesting, Ariane Schluter, Gijs de Lange, Jaqueline Blom, Kim Feenstra, Huub van der Lubbe

Genre
special

Duur
102 minuten

Gesproken taal
NederlandsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen