Pacific Rim: Uprising 3D te zien in Leiden

Pacific Rim: Uprising 3D

Verwacht 21 maart 2018


In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Regisseur
Steven S. DeKnight

Acteurs
John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian, Rinko Kikuchi, Burn Gorman

Genre
actie, sciencefiction

Duur
114 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 10 per kaartje


Filmagenda

woensdag
21 maart

Meer verwacht

Pacific Rim: Uprising 3D

Verwacht 21 maart 2018

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.


Rikkie de Ooievaar

Verwacht 21 maart 2018The Gringo

Verwacht 22 maart 2018


Centaur

Verwacht 22 maart 2018

Centaur is een universeel verhaal over een kleine, hechte gemeenschap op de drempel van ingrijpende, maatschappelijke veranderingen.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen