Close Encounters of the Third Kind (1977, Steven Spielberg) te zien in Leiden

Close Encounters of the Third Kind (1977, Steven Spielberg)

Verwacht 15 november 2017


Op 15 november 1977 ging Close Encounters in premiere in New York. Nu precies 40 jaar na die premiere brengen we de film terug naar het grote doek in Trianon. We vertonen de digitaal gerestaureerde versie met Nederlandse ondertiteling.In de woestijn van Californië gebeuren buitengewone dingen. Huizen beginnen te schudden zonder reden, meteorieten vliegen door de lucht en op een dag verdwijnt er een kind….Roy Neary heeft een ‘close encounter’ met een buitenaards ruimteschip. De Amerikaanse overheid ontdekt dat de aliens op een bepaalde plek zullen landen en verzinnen een dekmantel om het publiek op een afstand te houden. Een groep mensen waaronder Roy, heeft echter een visioen van de precieze plek en gaan ernaar op zoek….

Regisseur
Steven Spielberg

Acteurs
Richard Dreyfuss, François Truffaut en Teri Garr

Genre
Special

Duur
137 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje


Filmagenda

woensdag
15 november

Meer verwacht

Double Bill: Thor: The Dark World en Thor Ragnarok

Verwacht 25 oktober 2017

Ook zo'n zin in de nieuwe Thor? Kom dan woensdag 25 oktober naar onze Thor special! We hebben dan een double bill met Thor: The Dark World en de voorpremière van Thor: Ragnarök 3D. De eerste voorstelling start om 19.00 uur en de tweede om 21.15. Kaarten kosten €14,00 per persoon. De films worden in 3D vertoond.


Nachtpremière: Jigsaw

Verwacht 25 oktober 2017

Wil je als eerste de nieuwste film uit de Saw franchise ''Jigsaw'' zien? Kom dan naar onze nachtpremière in de nacht van woensdag op donderdag om 24:01 in Lido en gruwel mee!

 Loving Vincent

Verwacht 26 oktober 2017

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.

The Mountain Between Us

Verwacht 26 oktober 2017

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen