Ladies Night: Bad Moms 2 (Uitverkocht) te zien in Leiden

Ladies Night: Bad Moms 2 (Uitverkocht)

Verwacht 29 november 2017


Het is weer tijd voor een Ladies Night bij het Trianon Theater! Op woensdag 29 november vertonen wij de voorpremière van Bad Moms 2!

 We ontvangen jullie deze avond graag om 19.30 met een hapje en een drankje in onze foyer, waar verschillende kraampjes zullen staan. Vervolgens zullen we om 20.30 starten met de loterij, waar jullie kans maken op mooie prijzen! De film zal starten om 20.35 en na afloop staat er een mooie goodiebag voor jullie klaar!

'Bad Moms 2' volgt de drie ondergewaardeerde en overbelaste vrouwen die zich opmaken voor de Super Bowl onder de moeders: Kerstmis. Alsof het creëren van de perfecte feestdag nog niet genoeg is, moeten ze ook nog hun eigen moeders tevreden zien te houden. Aan het einde van de rit krijgt het creëren van een speciale feestdag een geheel nieuwe betekenis.

 

Regisseur
Jon Lucas, Scott Moore

Acteurs
Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn

Genre
Special

Duur
100 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 13,5 per kaartje


Filmagenda

woensdag
29 november

Meer verwacht

Thank You for Your Service

Verwacht 22 november 2017

In Thank You For Your Service keren drie militairen terug van hun missie in Irak.


Battle of the Sexes

Verwacht 22 november 2017

De zinderende tenniswedstrijd in 1973 tussen de nummer één van de wereld Billie Jean King (Emma Stone) en ex-kampioen en notoire ritselaar Bobby Riggs (Steve Carell) werd bestempeld als de ‘Battle of the Sexes’. Het werd het meest bekeken sportevenement allertijden.Escape Room

Verwacht 23 november 2017

Om zijn 30e verjaardag te vieren neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere bevriende stellen mee naar de nieuwste Escape Room. De groep wordt in een kamer opgesloten en terwijl de tijd wegtikt moeten ze allerlei cryptische raadsels en puzzels oplossen om eruit te komen. Maar al snel hebben ze door dat er iets niet in de haak is.


An Inconvenient Truth 2

Verwacht 23 november 2017

Het klimaat verandert, de waarheid niet.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen