Ladies Night: Fifty Shades Freed te zien in Leiden

Ladies Night: Fifty Shades Freed

Verwacht 07 februari 2018


Het is weer tijd voor een Ladies Night bij het Trianon Theater! Op woensdag 7 februari vertonen wij de voorpremières van Fifty Shades Freed. LET OP! Fifty Shades Freed is gekeurd voor 16 jaar en ouder.We ontvangen jullie deze avond/middag graag met een hapje en een drankje in onze foyer, waar verschillende kraampjes zullen staan. Voorafgaand aan de film hebben we een gave loterij, waar jullie kans maken op mooie prijzen! & tot slot staat er uiteraard een mooie goodiebag voor jullie klaar aan het einde van de film!

 

Programma (extra) Ladies Night 16:30

15:30 - Foyer open voor ontvangst met hapje, drankje en vele stands.
16:30 - Loterij in de grote zaal van Trianon
16:35 - Start Fifty Shades Freed
18:45 - Einde film (ovb)

Programma Ladies Night 16:30

19:30 - Foyer open voor ontvangst met hapje, drankje en vele stands.
20:35 - Loterij in de grote zaal van Trianon
20:35 - Start Fifty Shades Freed
22:45 - Einde film (ovb)

 

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

Christian Grey en Anastasia Steele zijn net getrouwd en het leven lacht hen toe. Ana's leven wordt echter bedreigd wanneer haar voormalige baas Jack Hyde wraak zweert. Hij werd immers ontslagen van zijn werk op SIP. Ook Elena laat het echtpaar niet gerust en komt Christian teisteren.

De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden. De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard. Fifty Shades Freed is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.

 

Op basis van artikel 240a krijgen kinderen jonger dan 16 jaar geen toegang tot deze film.

Regisseur
James Foley

Acteurs
Jamie Dornan, Dakota Johnson, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Robinne Lee, Luke Grimes, Victor Rasuk, Brant Daugherty, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Kim Basinger, Marcia Gay Harden

Genre
Special

Duur
113 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 13,5 per kaartje


Filmagenda

woensdag
07 februari

Meer verwacht

Thank You for Your Service

Verwacht 22 november 2017

In Thank You For Your Service keren drie militairen terug van hun missie in Irak.


Battle of the Sexes

Verwacht 22 november 2017

De zinderende tenniswedstrijd in 1973 tussen de nummer één van de wereld Billie Jean King (Emma Stone) en ex-kampioen en notoire ritselaar Bobby Riggs (Steve Carell) werd bestempeld als de ‘Battle of the Sexes’. Het werd het meest bekeken sportevenement allertijden.Escape Room

Verwacht 23 november 2017

Om zijn 30e verjaardag te vieren neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere bevriende stellen mee naar de nieuwste Escape Room. De groep wordt in een kamer opgesloten en terwijl de tijd wegtikt moeten ze allerlei cryptische raadsels en puzzels oplossen om eruit te komen. Maar al snel hebben ze door dat er iets niet in de haak is.


An Inconvenient Truth 2

Verwacht 23 november 2017

Het klimaat verandert, de waarheid niet.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen