Oh yes it's Ladies' Night! Onze meest geliefde special is terug. Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. In het jaar dat volgt wil Iris haar leven weer op de rit krijgen, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Alles is zoals het zou moeten zijn werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Daphne Deckers en staat garant voor een een geslaagde Ladies' Night. Natuurlijk zorgen wij voor een glas bubbels, leuke kraampjes en mooie prijzen. 

 

LET OP! Natuurlijk willen wij dat de Ladies' Night gezellig en gezond verloopt. Kom je met je huishouden? Koop dan in één keer tickets zodat jullie bij elkaar kunnen zitten. Zijn jullie geen huishouden? Boek dan los je tickets en kies apart je stoelen. 

Regisseur
Ruud Schuurman

Acteurs
Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Bram van der Heijden, Holly Mae Brood, Renee Fokker, Julia Akkermans, Victoria Koblenko, Jelle de Jong, Tom van Landuyt, Meral Polat, Patrick Stoof

Genre
special

Duur
108 minuten

Gesproken taal
NederlandsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen