Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Voordat Anne gaat emigreren naar Sara in Montréal keurt haar uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou. Welke kant gaat Anne haar leven op?

Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.
Regisseur
Valerie Bisscheroux

Acteurs
Hanna van Vliet, Huib Cluistra, Jade Olieberg, Jesse Mensah, Thorn de Vries, Eline van Gils, Jouman Fattal, Jacqueline Blom, Hein van der Heijden, Ayla Çekin Satijn, Romana Vrede

Genre
drama

Duur
94 minuten

Gesproken taal
Nederlands

Kosten
€ 10,5 per kaartje


Filmagenda

dinsdag
19 oktober
donderdag
21 oktober
vrijdag
22 oktober
zaterdag
23 oktober
zondag
24 oktober
maandag
25 oktober
woensdag
27 oktober

KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen