Op dinsdag 17 juli organiseren we een Ant-Man Double Bill. Een unieke kans om je geheugen even op te frissen en aansluitend het nieuwe avontuur van Ant-Man (& the Wasp) te zien!Programma:
19:00 – 21:00 Ant-Man 3D
21:00 – 21:15 Pauze
21:15 – 23:08 Ant-Man And The Wasp 3D

Ant-Man
Gewapend met de buitengewone mogelijkheid om kleiner te worden, maar tegelijk wel sterker, moet oplichter Scott Lang zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym helpen het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak voor een nieuwe generatie dreigingen te beschermen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren, die de wereld zal redden.

Ant-Man and the Wasp
In de nasleep van Captain America: Civil War, moet Scott Lang omgaan met de gevolgen zijn keuzes als superheld en als vader. Terwijl hij worstelt met het vinden van een balans tussen zijn leven thuis en zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij geconfronteerd met een dringende nieuwe missie. Scott moet het kostuum weer aantrekken en leren samenwerken met The Wasp om geheimen uit het verleden te ontrafelen.

Ant-Man and the Wasp wordt in Amerika uitstekend ontvangen door de critici en belooft hét nieuwe Marvelsucces te worden! Met deze double bill weer je zeker dat je helemaal up to date bent.

Regisseur
Peyton Reed

Acteurs
Paul Rudd, Evangeline Lilly en Michael Douglas

Genre
Special

Duur
270 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
NederlandsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen