Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan.Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen. Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, Do the Right Thing) vertelt op zijn kenmerkende directe, maar tevens humorvolle wijze dit ongelooflijke verhaal dat je in de meeste geschiedenisboeken niet tegenkomt. Geproduceerd door het team achter het Oscarwinnende Get Out. BlacKkKlansman is geproduceerd door Sean McKittrick en Raymond Mansfield namens QC Entertainment, door Jason Blum namens Blumhouse, door Jordan Peele namens Monkeypaw, door Spike Lee zelf, en door Shaun Redick. Edward H. Hamm Jr. van QC trad op als uitvoerend producent.

Regisseur
Spike Lee

Acteurs
Adam Driver, John David Washington, Laura Harrier, Topher Grace

Genre
actie, drama

Duur
135 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje


Filmagenda

vrijdag
17 augustus

Meer verwacht

Trianon Classics: Ace in the Hole 

Verwacht 18 augustus 2018

Klassieker in het Trianon! Met deze maand in de spotlight: Billy Wilder.


Book Club

Verwacht 23 augustus 2018

Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze 50 Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub.


Book Club

Verwacht 23 augustus 2018

Het leven van vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub.

The Happytime Murders

Verwacht 23 augustus 2018KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen