Bioscopen Leiden en Gebr. De Nobel presenteren: De beste muziekfilms.De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloedt door kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen en de band te verlaten. Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek.

 

Op 30 mei vertonen we eenmalig de sing-along van Bohemian Rhapsody, speciaal ter gelegenheid van het optreden van tributeband The Vipers in Gebr. de Nobel op 31 mei. 

 

Regisseur
Bryan Singer

Acteurs
Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Mike Myers

Genre
Special, drama

Duur
135 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 10,5 per kaartje


Filmagenda

donderdag
30 mei

Meer verwacht

Kijkhuis on Demand: The Godfather

Verwacht 28 mei 2019

Jullie kiezen, het Kijkhuis draait! Deze maand heeft THE GODFATHER met 55 tegen 50 de spannende race gewonnen. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

You choose, we screen. This month, the race has been won by THE GODFATHER with a score of 55 against 50. Tickets available now.


Expat Cinema: Baantjer: The Beginning

Verwacht 28 mei 2019

Expat Cinema: the best films from all over the world with English subtitles.Studium Generale presenteert: Roza of Smyrna

Verwacht 29 mei 2019

Historisch drama dat zich afspeelt tegen de achtergrond van de Grieks-Turkse oorlog (1919-1922) en de verwoesting van de multiculturele Ottomaanse havenstad Smyrna.KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen