Bruce Springsteen: Western Stars te zien in Leiden

Bruce Springsteen: Western Stars

Verwacht 17 november 2019


Trianon en Gebr. de Nobel presenteren: de mooiste muziekfilms. Western Stars is de filmversie van het nieuwste album van Bruce Springsteen.Met Western Stars, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn roots niet vergeet. De documentaire behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. De film roept het beeld op van het Amerikaanse Westen - zowel het mythische Westen als de harde werkelijkheid - en vertelt met archiefbeelden, muziek en Springsteen’s persoonlijke bespiegelingen het verhaal van Western Stars.

Regisseur
Thom Zimny, Bruce Springsteen

Acteurs
Bruce Springsteen

Genre
documentaire, muziek, special

Duur
83 minuten

Gesproken taal
Engels

Kosten
€ 10,5 per kaartje


Filmagenda

donderdag
14 november
vrijdag
15 november
zaterdag
16 november
maandag
18 november
dinsdag
19 november
woensdag
20 november

Meer verwacht

Bruce Springsteen: Western Stars

Verwacht 17 november 2019

Trianon en Gebr. de Nobel presenteren: de mooiste muziekfilms. Western Stars is de filmversie van het nieuwste album van Bruce Springsteen.


Publiekspremière: Penoza - The Final Chapter

Verwacht 18 november 2019

Maandag 18 november vindt in Amsterdam de première plaats van Penoza: The Final Chapter. Omdat de makers de enorme schare trouwe fans niet langer willen laten wachten zullen wij de première livestreamen op het grote doek en aansluitend de film vertonen. Een unieke gelegenheid om de film 10 dagen eerder te zien dan de langverwachte release.Studium Generale presenteert: Good bye, Lenin!

Verwacht 19 november 2019

Beleef deze moderne klassieker, inclusief een inleiding georganiseerd door Studium Generale - Universiteit Leiden.


Frozen 2 3D NL

Verwacht 20 november 2019

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen