Terug naar de magische wereld van J.K. Rowling! Op 14 november is het eindelijk zover en kunnen we genieten van deel 2 in deze serie. Dat doen we natuurlijk om middernacht, met daarvoor eerst nog een vertoning van deel 1 om je geheugen op te frissen. Bereid je voor op een nacht vol magische verrassingen.Het programma:
 
20:30u Inloop (Verkleed komen is awesome!)
21:00u FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM
23:30u Pauze
00:01u FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD
02:45u Einde (ovb)
 
 
 

Fantastic Beasts and Where To Find Them

1926. Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Newt heeft net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar fabeldieren uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld.

 

Crimes of Grindelwald

In 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit de eerste film, is Gellert Grindelwald ontsnapt en is hij medestanders naar zijn kant aan het overhalen. Dit met de belofte om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. Alle hoop om hem tegen te houden rust op zijn oude vriend Albus Dumbledore. Uiteraard is ook Newt Scamander, een voormalig leerling van Dumbledore, van de partij.

Regisseur
David Yates

Acteurs
Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Johnny Dep en Dan Fogler

Genre
Special, Familiefilm, Mysterie, Avonuut

Duur
360 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
NederlandsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen