Timothéé Chalamet speelt de hoofdrol in een nieuw scifi-spektakel van Denis Villeneuve. Liever naar de 2D versie? Klik hier.

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

 Onbeperkt naar alle films in Bioscopen Leiden voor een vast bedrag per maand? Het kan met de Cinevillepas! Kijk hier voor meer informatie.

Regisseur
Denis Villeneuve

Acteurs
Timothée Chalamet, Rebecca Fergusson, Sharon Duncan-Brewster, Oscar Isaac, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, David Dastmalchian, Chang Chen, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem

Genre
actie, avontuur, fantasie

Duur
156 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 11,5 per kaartje


Filmagenda

maandag
18 oktober
woensdag
20 oktober

KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen