Op onze glitterpremière kom je binnen over de rode loper, krijg je een glas prosecco en hebben we misschien nog wel een paar verrassingen voor je.... Plus: je ziet deze film als één van de allereersten in Nederland. Trek dus je mooiste glitterpak aan en kom genieten van deze spectaculaire Elton John-biopic!Donderdag geen tijd? Zondag draaien we hem ook nog als voorpremière, tickets voor deze voorstelling koop je HIER.

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.

Op onze glitterpremière kom je binnen over de rode loper, krijg je een glas prosecco en hebben we misschien nog wel een paar verrassingen voor je.... Plus: je ziet deze film als één van de allereersten in Nederland.

Regisseur
Dexter Fletcher

Acteurs
Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard

Genre
musical, fantasie, special

Duur
121 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
NederlandsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen