Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren. Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. De film won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.
Regisseur
Ali Abbasi

Acteurs
Eero Milonoff, Eva Melander

Genre
drama, fantasy

Duur
108 minuten

Gesproken taal
Zweeds

Kosten
€ 10 per kaartje


Filmagenda

zaterdag
17 november
maandag
19 november
dinsdag
20 november
woensdag
21 november

Meer verwacht

Bellingcat: Truth in a Post-Truth World

Verwacht 16 november 2018

Bellingcat is continu in het nieuws. Dit journalistieke netwerk deed boekje open in de Skripal-zaak (de vergiftiging in Londen door de Russen) en is verantwoordelijk voor vele onthullingen over Khashoggi (de moord in de Saoedische ambassade in Turkije). Na afloop van deze docu volgt een Q&A (via een livestream) met Eliot Higgins, de oprichter van Bellingcat, en de nieuwe directeur van IDFA, Orwa Nyrafia.

 

 


TGIF: The Perks of Being a Wallflower

Verwacht 16 november 2018

Moderne tienerklassieker in de Red Carpet Lounge!Lynch in het Kijkhuis: The Elephant Man

Verwacht 17 november 2018

Hartverscheurende klassieker met John Hurt en Anthony Hopkins. 


Hoppezak

Verwacht 17 november 2018

De ultieme Leidse documentaire is nu te zien.KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen