Hotel Transsylvanië 3 3D NL te zien in Leiden

Hotel Transsylvanië 3 3D NL

Verwacht 26 juli 2018


In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie.In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transylvania 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Regisseur
Genndy Tartakovsky

Acteurs
Charly Luske (Stem), Liza Sips (Stem), Ferry Doedens (Stem), Tony Neef (Stem), Fernando Halman (Stem), Arjan Ederveen (Stem), Paul Groot (Stem), Ilse Warringa (Stem), Tygo Gernandt (Stem), Jan Versteegh (Stem)

Genre
animatie, komedie, familiefilm

Duur
97 minuten

Gesproken taal
Nederlands

Kosten
€ 9 per kaartje


Filmagenda

woensdag
18 juli
donderdag
19 juli
vrijdag
20 juli
zaterdag
21 juli
zondag
22 juli
maandag
23 juli
dinsdag
24 juli
woensdag
25 juli

Meer verwacht

Mamma Mia! Here We Go Again

Verwacht 19 juli 2018

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again.


Kings

Verwacht 19 juli 2018Bergmanmaand: The Seventh Seal

Verwacht 21 juli 2018

Juli is in het Kijkhuis de maand van Ingmar Bergman, de maand waarin de grote Zweedse meester geboren werd én overleed. Hoog tijd voor een eerbetoon met vier van zijn beste films.


Expat Cinema: Mektoub, My Love: Canto Uno

Verwacht 25 juli 2018

Welcome to Expat Cinema: the best films from all over the world with English subtitles.KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen