Men's Night: Deadpool 1 + 2 Double Feature te zien in Leiden

Men's Night: Deadpool 1 + 2 Double Feature


Nieuwe Deadpool, nieuwe Men's Night! Met Deadpool én vervolgens de première van Deadpool 2 om middernacht geven we je ruim de tijd om te drinken en lachen met je vrienden.De Men's Night is helaas uitverkocht! We hebben voor jullie een extra Deadpool 2 voorstelling ingepland om middernacht. Tickets kun je HIER kopen.

Deadpool is terug! De grofste superheld van allemaal komt de Leidse bioscoopschermen weer vervuilen in Deadpool 2. Daarvoor frissen we je geheugen nog even op met deel 1. Deze marathon moet je meemaken. En het wordt nog mooier: bier 1 euro, bitterballen om the house!

Het programma:

21:30u Deadpool

23:30u pauze

00:00u Deadpool 2

Let op: Deadpool is gekeurd voor 16 jaar en ouder. Bezoekers jonger dan 16 jaar mogen wij helaas niet binnenlaten en ook bij twijfel over je leeftijd is dit het geval. Zorg dat je niet achter het net vist en neem een identiteitsbewijs mee!

Op basis van artikel 240a krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. 
Regisseur
David Leitch, Tim Miller

Acteurs
Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller en Josh Brolin

Genre
Special

Duur
280 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
NederlandsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen