Eindelijk: Quentin Tarantino is terug in de bios. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie en vele anderen schitteren in Once Upon a Time... in Hollywood.


Los Angeles, 1969. Steracteur Rick Dalton (DiCaprio) en zijn vaste stuntman Cliff Booth (Pitt) proberen relevant te blijven in een filmindustrie die ze steeds minder herkennen. In deze tijd waarin alles verandert. Ook maken we kennis met actrice Sharon Tate (Robbie) en groeit de invloed van een zekere Charles Manson en zijn 'familie.' De negende film van Quentin Tarantino zit vol humor en is een ode aan het klassieke Hollywood en aan veranderende tijden. Juichend ontvangen op de Wereldpremière in Cannes en vanaf 15 augustus eindelijk in Nederland te zien!
 
 
Let op: deze film is gekeurd voor 16 jaar en ouder. Iedereen jonger dan 16 wordt conform de Nederlandse wet niet toegelaten, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Bij twijfel over je leeftijd kunnen wij vragen om een legitimatiebewijs. Foto's van legitimatie kunnen wij niet accepteren.
 
 
Regisseur
Quentin Tarantino

Acteurs
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino

Genre
komedie, drama

Duur
161 minuten

Gesproken taal
Engels

Taal ondertiteling
NederlandsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen