Summer Friends: Call Me By Your Name te zien in Leiden

Summer Friends: Call Me By Your Name

Verwacht 31 juli 2021


We mogen weer! Om te vieren dat we eindelijk weer samen van film kunnen genieten slaan Bioscopen Leiden en het Leiden International Film Festival deze zomer de handen ineen voor een mega-filmprogramma. Zes weekenden lang vertonen we films in de buitenlucht, steeds op een nieuwe bijzondere locaties in en om Leiden. Op 31 juli vertonen we Call Me By Your Name!De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Locatie: De Tuin van de Smid in Park Cronesteyn, aan Polderpark 8. 

Kijk hier voor het hele programma van Summer Friends.  Onbeperkt naar alle films in Bioscopen Leiden voor een vast bedrag per maand? Het kan met de Cinevillepas! Kijk hier voor meer informatie.

Regisseur
Luca Guadagnino

Acteurs
Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Esther Garrel

Genre
special

Duur
132 minuten

Gesproken taal
Engels, Italiaans, Frans

Taal ondertiteling
Nederlands

Kosten
€ 7,5 per kaartje


Filmagenda


Meer verwacht

Summer Friends: Romeo + Juliet

Verwacht 30 juli 2021

We mogen weer! Om te vieren dat we eindelijk weer samen van film kunnen genieten slaan Bioscopen Leiden en het Leiden International Film Festival deze zomer de handen ineen voor een mega-filmprogramma. Zes weekenden lang vertonen we films in de buitenlucht, steeds op een nieuwe bijzondere locaties in en om Leiden. Op 30 juli vertonen we Romeo + Juliet!

 


Summer Friends: Call Me By Your Name

Verwacht 31 juli 2021

We mogen weer! Om te vieren dat we eindelijk weer samen van film kunnen genieten slaan Bioscopen Leiden en het Leiden International Film Festival deze zomer de handen ineen voor een mega-filmprogramma. Zes weekenden lang vertonen we films in de buitenlucht, steeds op een nieuwe bijzondere locaties in en om Leiden. Op 31 juli vertonen we Call Me By Your Name!Ainbo: Heldin van de Amazone

Verwacht 01 augustus 2021

Ainbo: Heldin van de Amazone is een magisch en hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap, kracht en het geloven in jezelf. Te zien in 2D en 3D.


Spirit Ongetemd

Verwacht 04 augustus 2021

Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen