Trianon en Gebr. de Nobel presenteren: de mooiste muziekfilms. Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon schitteren als het meest beroemde countrykoppel ooit in deze tijdloze biopic. Walk the Line vertelt het prachtige verhaal van Johnny Cash en June Carter. Carter kwam uit een roemruchte countryfamilie, Cash begon als onsuccesvolle deur-tot-deurverkoper en groeide uit tot één van de grootste sterren die de countrymuziek ooit kende. In een leven vol moeizame relaties, drank en drugs is June de enige stabiele factor in het leven van de stuurloze Johnny, die een groot trauma uit het verleden met zich meedraagt.

In één van de meest beroemde muzikale biopics speelt de muziek uiteraard een hoofdrol. Phoenix en Witherspoon zingen alles zelf en spatten van het doek wanneer ze nummers als Ring of Fire, Jackson, Folsom Prison Blues en It Ain't Me ten gehore brengen. Witherspoon werd voor haar prachtige rol zelfs beloond met een Oscar. Maak dit mee!

 

Deze vertoning van Walk the Line wordt georganiseerd ter ere van het optreden van Johnny Cash tribute band Def Americans in Gebr. de Nobel. 

Regisseur
James Mangold

Acteurs
Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin

Genre
special

Duur
136 minuten

Gesproken taal
EngelsFilmagenda


KOOP JE TICKETS ONLINE

Online betalen, geen account nodig
Geen wachtrijenVerzekerd van een ticketOveral bestellen